fbpx

Mnogim, ki so pred kratkim preboleli težje okužbe z virusi se postavlja vprašanje ali so dolgoročno varni pred novimi obolenji. Tistim, ki po prebolem virusu še vedno čutijo zdravstvene posledice pa vprašanje, kako ta stanja čimbolj naravno odpraviti in ponovno vzpostaviti močan imunski sistem, ki jih bo ščitil pred morebitnimi novimi obolenji.

Primeri kažejo, da naravna imunost po preboleli okožbi ni nujno 100%. Zaradi mutacij virusa je zato smiselno dodatno poskrbeti za svojo zaščito in razstrupiti telo po preboleli okužbi. Na ta način boste pomagali telesu hitreje odstraniti ostanke toksinov po okužbi, ki lahko še mesece po okužbi povzročajo nekatere zdravstvene težave. Prav tako boste s tem pomagali telesu lažje prebroditi morebitno novo okužbo.

Opravljene študije si niso povsem enotne koliko časa traja naravna imunost po prebolelem aktualnem virusu in ali nas slednja učinkovito ščiti tudi pred novimi sevi in mutacijami virusa. Po vsaki virusni okužbi namreč ostanejo v telesu toksini. Zato je pametno poskrbeti za svojo zaščito in po preboleli okužbi razstrupiti telo. Regenerirano telo bo po razstrupljanju močnejše in odpornejše na morebitne nove okužbe.

Običajen proces regeneracije organizma traja pri mlajših osebah (do 40 let), v povprečju od 4 do 8 mesecev. Pri starejših osebah pa od 6 do 12 mesecev. V kolikor organizem po preboleli virusni okužbi ne regenerira (se zadostno razstrupi), se lahko pojavi naslednji napad virusa v težji obliki.

Znanstveniki ugotavljajo, da bi lahko aktualni virus s katerim se borimo z mutacijami napadal človeštvo v kaskadah, v več zaporednih bolezenskih stanjih, kjer se bodo z vsakim obolenjem kopičile v telesu nove in nove poškodbe organizma, kar lahko predstavlja za telo vedno večje breme in možnost težjih oblik bolezni.

 

” S pravočasno regeneracijo organizma ter krepitvijo imunskega sistema lahko dosežemo delno varnost pred naslednjimi okužbami oz. jih spremenimo v lažje oblike poteka bolezni. Podobno, kot so to lažji prehladi. Pri tem si lahko pomagamo s protokolom razstrupljanja in regeneracije telesa RENS AVD. “

 

Protokol RENS AVD (AntiVirus Detox) je bil razvit z namenom pospešenega razstruplja telesa v primeru virusnih okužb in temelji na naravni osnovi. Glavne sestavine RENS AVD prehranskega dopolnila so izvlečki alg, ki so že stoletja znane po svojih učinkih naravnega razstrupljanja. Gre za naravno prehransko dopolnilo, ki kot vse RENS formule pomaga razstrupljati telo ostankov virusov, toksinov, težkih kovin … Prav tako pa pomaga pospešiti notranjo regeneracijo organizma za 4– do 8–krat.

RENS Anti Virus Detox formule se uporabljajo, kot zaščita proti virusom. Delujejo, kot naravni katalizator oz. »čistilec toksinov«, ki veže nase nečistoče iz telesa in jih skozi prebavni sistem odstrani iz telesa po naravni poti. Na ta način pomaga telesu ponovno vzpostaviti njegovo primarno funkcijo razstrupljanja ter izboljšati njegovo odpornost. RENS AVD pomaga pri hitrejšem procesu razstrupljanja telesa.

Prehransko dopolnilo RENS AVD (AntiVirus Detox) se lahko uporablja v preventivni obliki, kot dodatna zaščita proti virusom. Lahko pa se uporablja tudi v obliki biomedicinskega AntiVirus Detox protokola razstrupljanja, med trajanjem ali po preboleli virusni okužbi. Razlika med protokoli je v doziranju in trajanju razstrupljevalne kure. V primeru prebolele težje virusne okužbe se priporoča 2-3 mesečni razstrupljevalni AVD protokol.

V primeru namere po uporabi Protokola RENS AVD v obliki biomedicinskega AntiVirus Detox protokola razstrupljanja, med trajanjem ali po preboleli okužbi, se je potrebno pred uporabo izdelka obvezno posvetovati z usposobljenim strokovnjakom! Za posvet in dodatna navodila apliciranja in uporabe nam pišite na mail info@rensnaturals.eu.

 

***

Naravno vzgojene alge so znane po svojih učinkih naravnega razstrupljanja in se uporabljajo že stoletja. Moderne raziskave kažejo, da lahko učinkovito pomagajo tudi pri naravnih procesih odstranjevanja nakopičenih toksinov in strupenih kovin iz telesa. V obliki naravnega prehranskega dopolnila delujejo v telesu kot naravni katalizator, ki pomaga telesu vzpostaviti njegovo primarno funkcijo razstrupljanja. Delujejo preko oksigenacije, alkalizacije in purifikacije telesa, kar je pod skupnim pojmom poznano, kot “razstrupljanje telesa oz. detox”.

Vse formule RENS so izdelane iz 100% naravnih sestavin rastlinskega izvora, po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju. Izdelek je plod slovenskega raziskovalca in inovatorja Zorana Dernovška.

RENS prehranska dopolnila niso zdravilo. V primeru vaše odločitve za njihovo uporabo za podporo biomedicinskim protokolom razstrupljanja, se je potrebno pred uporabo izdelka obvezno posvetovati z usposobljenim strokovnjakom!

Vse RENS izdelke si lahko ogledate TUKAJ.

 

 
Go top