fbpx

RENS H FSR, Fast Skin Repair krema

Počisti

100% varen nakup


Brezplačna dostava za naročila nad 100 €


Možna plačila: Paypal, po predračunu

Opis

Rensnaturals®  RENS H FSR, Fast Skin Repair krema za hitro obnovo poškodovane kože

 

RENS Fast Skin Repair krema je bila razvita za uporabo pri atopičnem dermatitisu in drugih boleznih kože, kjer je potreben podaljšan učinek vlaženja kože. Ob daljši uporabi gladi gube in pomaga odpravljati celulit in strije. Uporablja se za dnevno nego poškodovane kože.

 

Zaradi vsebnosti naravnih sestavin, ki imajo nižje tališče, je potrebno kremo hraniti v hladnem prostoru, pri temperaturi do 22 stopinj celzija. V kolikor pride do utekočinjenje kreme to ne vpliva na njene učinkovine. V tem primeru se priporoča kremo postaviti v hladilnik, da se ponovno strdi.

Za boljši učinek je priroročljivo pred nanosom kreme, kožo na mestu nanosa za nekaj minut navlažiti s toplo vodo in jo pred nanosom kreme osušiti. Še primerneje je, če se izvede nanos kreme po banjanju ali tuširanju.

 

 • krema za zunanjo površinsko uporabo
 • sestavine: kokosovo olje, kakavovo maslo, karitejevo maslo, avokadovo olje, hladilno mazilo, organsko žveplo MSM
 • podpira naravne procese celjenja in regeneracije kožnih tkiv
 • primerno tudi za vegeterijance & vegane
 • izdelek ne vsebuje GSO, glutena, kazeina, soje
 • proizvedeno po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju
 • 30 dnevna prodajna garancija na zadovoljstvo z izdelkom 

 

Izdelek je plod slovenskega raziskovalca in inovatorja Zorana Dernovška. Generalni zastopnik za prodajo: Rens Vit d.o.o., Slovenija. Proizvedeno v EU.

Priporočena uporaba

Priporočena dnevna uporaba in doziranje, pri preventivni uporabi:

 • priporočena uporaba do 2 krat na dan, približno na 12 ur

Kremo je potrebno hraniti na suhem, temnem in hladnem prostoru pri optimalni temperaturi med 16 in 22 stopinj celzija. Za daljše skranjevanje je priporočeno kremo hraniti v hladilniku. V primeru hranjenja na previsoki temperaturi lahko pride do utekočinjenja kreme, zato je priporočeno kremo za kratek čas postaviti v hladilnih, da se ponovno strdi. Utekočinjenje kreme ne ne vpliva na njene zdravilne učinke.

Sestavine
Glavne sestavine
 • kokosovo olje
 • kakavovo maslo
 • karitejevo maslo
 • avokadovo olje
 • hladilno mazilo
 • organsko žveplo MSM

Vse formule RENS so izdelane po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju.

Opozorilo

Krema RENS se uporablja po navedenih navodilih. Priporočene dnevne uporabe se ne sme prekoračiti. 

Shranjevati na temperaturi do 22 stopinj celzija, nedosegljivo otrokom. Pred uporabo krem RENS se lahko posvetujte z osebnim zdravnikom, farmacevtom, naturopatom oz. z drugim usposobljenim zdravstvenim delavcem.

Za več informacij o izdelkih in njihovi uporabi nam pišite na mail info@rensnaturals.eu.

Omejitev odgovornosti

Čeprav se trudimo zagotoviti natančnost slik in podatkov izdelkov na spletni strani, lahko občasno pride do nekaterih posodobitev embalaže medtem, ko podatki na spletni strani še niso osveženi. Čeprav se izdelki občasno pošiljajo v alternativni embalaži so svežina, sestavine in neoporečnost izdelka zajamčeno enaki, kot v primarni embalaži. Pred uporabo izdelkov obvezno preberite navodila in opozorila proizvajalca na embalaži in se ne zanašajte zgolj na informacije na spletni strani.

RENS kreme niso zdravilo. V primeru vaše odločitve za njihovo uporabo za podporo naravnim oblikam zdravljenja, se je potrebno pred uporabo izdelka obvezno posvetovati z usposobljenim strokovnjakom! 

Dodatne informacije

Količina

50 ml, 100 ml, 250 ml

Go top