fbpx
Katera formula RENS kapljic je prava za vas, pri preventivni uporabi:
A.) Formule RENS kapljic za odrasle
 1. RENS kapljice, ki se začnejo z oznako H ali HH so namenjene za splošno razstrupljanje telesa in se priporočajo ob prvi uporabi RENSa.
 2. Za prvo uporabo priporočamo kapljice RENS H. Čez čas se lahko preide na formulo kapljic RENS HH+, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 3. Pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se po začetni uporabi kapljic RENS H priporoča postopen prehod na formulo kapljic RENS H F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM. Čez čas se lahko preide na formulo kapljic RENS HH+ F, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 4. Pri osebah, ki imajo izražene težave s prebavili, se po začetni uporabi kapljic RENS H, priporoča postopen prehod na formulo kapljic RENS HN+, kjer gre za drugo osnovno formulo kapljic RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami. V kolikor se oseba s težavami s prebavili prehranjuje pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebiva v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se namesto formule RENS HN+ priporoča prehod na formulo kapljic RENS HN+ F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM.
 5. Pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano, se po začetni uporabi kapljic RENS H priporoča postopen prehod na formulo RENS HN+ F oz. RENS HN+ FS, kjer gre za drugo osnovno formulo kapljic RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami in dodatkom naravnega organskega žvepla MSM, v primeru formule RENS HN+ F oz. z dodatkom naravnega organskega žvepla MSM in zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*, v primeru formule RENS HN+ FS. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HN+ FS2, ki vsebuje večjo koncentracijo zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*.  (* c.b.d)
B.) Formule RENS kapjic za mladostnike

Vse RENS kapljice za mladostnike vsebujejo v nazivu formule oznako BK oz. BK+.

 1. RENS kapljice, ki se začnejo z oznako H ali HH so namenjene za splošno razstrupljanje telesa in se priporočajo ob prvi uporabi RENSa.
 2. Za prvo uporabo priporočamo formulo RENS H BK. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HH BK+, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 3. Pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se po začetni uporabi formule RENS H BK priporoča postopen prehod na formulo RENS H BK F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HH BK+ F, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 4. Pri osebah, ki imajo izražene težave s prebavili, se po začetni uporabi formule RENS H BK, priporoča postopen prehod na formulo RENS HN BK+, kjer gre za drugo osnovno formulo RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami. V kolikor se oseba s težavami s prebavili prehranjuje pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebiva v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se namesto formule RENS HN BK+ priporoča prehod na formulo RENS HN BK+ F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM.
 5. Pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano, se po začetni uporabi formule RENS H BK priporoča postopen prehod na formulo RENS HN BK+ F oz. RENS HN BK+ FS, kjer gre za drugo osnovno formulo RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami in dodatkom naravnega organskega žvepla MSM, v primeru formule RENS HN BK+ F oz. z dodatkom naravnega organskega žvepla MSM in zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*, v primeru formule RENS HN BK+ FS. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HN BK+ FS2, ki vsebuje večjo koncentracijo zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*.  (* c.b.d)
C.) Formule RENS kapljic za najmlajše

Vse RENS kapljice za najmlajše vsebujejo v nazivu formule oznako JK oz. JK+.

 1. RENS kapljice, ki se začnejo z oznako H ali HH so namenjene za splošno razstrupljanje telesa in se priporočajo ob prvi uporabi RENSa.
 2. Za prvo uporabo priporočamo formulo RENS H JK. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HH JK+, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 3. Pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se po začetni uporabi formule RENS H JK priporoča postopen prehod na formulo RENS H JK F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HH JK+ F, ki vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 4. Pri osebah, ki imajo izražene težave s prebavili, se po začetni uporabi formule RENS H JK, priporoča postopen prehod na formulo RENS HN JK+, kjer gre za drugo osnovno formulo RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami. V kolikor se oseba s težavami s prebavili prehranjuje pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebiva v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat, se namesto formule RENS HN JK+ priporoča prehod na formulo RENS HN JK+ F, kateri je dodano naravno organsko žveplo MSM.
 5. Pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano, se po začetni uporabi formule RENS H JK priporoča postopen prehod na formulo RENS HN JK+ F oz. RENS HN JK+ FS, kjer gre za drugo osnovno formulo RENS, z dodatnimi blagodejnimi učinkovinami in dodatkom naravnega organskega žvepla MSM, v primeru formule RENS HN JK+ F oz. z dodatkom naravnega organskega žvepla MSM in zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*, v primeru formule RENS HN JK+ FS. Čez čas se lahko preide na formulo RENS HN JK+ FS2, ki vsebuje večjo koncentracijo zdravilnih izvlečkov iz industrijske kon.*.  (* c.b.d)

 

V kolikor rabite pomoč ali nasvet pri izboru primerne formule RENS kapljic nam lahko pišete na mail info@rensnaturals.eu.

Go top